Bel: +31850014535!
Over ons
Vertrouw op de deskundige, openhartige en betrokken werkwijze van Prozorg Veendam voor al uw thuiszorg. Verpleging en verzorging naar uw wensen.

Prozorg Veendam: voor al uw thuiszorg

De naam zegt het al: Prozorg Veendam biedt thuiszorg in Veendam op het gebied van verzorging, verpleging, personenalarmering, hulpmiddelen en het PGB. Met aandacht, respect en een gezonde dosis humor helpen wij u aan de zorg die u nodig heeft én verdient. Uiteraard gaat het dan altijd om zorg op maat, zodat u zo comfortabel en zelfstandig mogelijk blijft.

Wat is thuiszorg precies?

Thuiszorg is, zoals de naam al doet vermoeden, een vorm van zorg aan huis welke meestal ouderenzorg en/of mensen met een lichte lichamelijke beperking betreft. Het is een breed begrip waar allerlei verschillende handelingen onder vallen. Doorgaans is het onder te verdelen in de categorieën begeleiding, verzorging en verpleging. Afhankelijk van uw zorgvraag, kunt u door middel van het PGB een combinatie van deze diensten aanvragen. Met dit alles helpt Prozorg Veendam u met alle plezier. Of het nu zorg voor ouderen of mensen met een lichte lichamelijke beperking betreft: wij staan met raad en daad voor u klaar.

Over onze thuishulp

Wat bij Prozorg Veendaam centraal staat, is een persoonlijke aanpak waarin u alle zorg en aandacht krijgt waar u behoefte aan heeft. Ons kleinschalige team bestaat uit betrokken, openhartige en ervaren medewerkers die zich allemaal inzetten om u een vertrouwd en veilig gevoel te geven. Om die reden hanteren wij hele open communicatie en zult u altijd dezelfde gezichten bij u langs zien komen. Maar natuurlijk gaan we ook met een goede dosis humor te werk. Ons doel is een fijne relatie met u op te bouwen en u zo prettig mogelijk te laten voelen. Het beantwoorden van vragen, geven van advies en houden van prettige gesprekken behoren tot wat wij voor u kunnen betekenen.

Leg gerust uw wensen voor thuiszorg aan ons voor en wij gaan graag op zoek naar de beste oplossing voor u. U bereikt Prozorg Veendam via tel. 085-0014535 of het online contactformulier. We hopen snel kennis met u te mogen maken.